Side 1 af 1

Sædeføler

: fre 15. maj 2020 14:05
af Ulfi
Hej alle. Dette er egentlig ikke kun et mekanisk spørgsmål, men også et økonomisk. For et par uger siden begyndte airbaglampen i min e92 (325d) at lyse og lidt trykken på stilke m.m. afslørede fejlkode CC-ID 91 - altså noget sædeføler til selestrammer/airbags. Jeg kørte den på værksted og hentede den i dag, hvor jeg ikke rigtig fik nogen forklaring på, hvorfor det blev 5.000,- kr (ovenikøbet uden regning, hvilket jeg ikke anede noget om). Mester var selv ude at køre, så det var en eller anden lærling, der overleverede den til mig. De to dele på det vedlagte foto fik jeg med retur.

Lyder det ikke pænt dyrt?

Mvh

U

Re: Sædeføler

: lør 16. maj 2020 08:37
af Krone2000
Hej Ulf.
Enhederne du har der er ikke BMW dele, men hvad jeg har kunnet finde frem til, så er det en emulator til at snyde computeren i din bilen, så den ikke viser fejl på airbag, på grund af fejl i en af dine sensorer.
Så det ser ud til at nogen tidligere har fusket med din bil, i stedet for at reparere den.
Se følgende link, her kan du også læse mere om enheden.

https://www.ebay.co.uk/itm/Passenger-Se ... ect=mobile

Re: Sædeføler

: lør 16. maj 2020 17:09
af Ulfi
Hej Ivan og tak fordi du tog dig tid til at undersøge det nærmere. Det anede mig, at det var noget fuskeri - bare underligt, at jeg ikke kan få at vide om disse dele erstattet med rigtige dele eller bare med endnu en fuskerboks :-)

U