Side 1 af 1

Shell V power ændrede min motorgang

: tors 3. nov 2016 04:02
af SNIF10
Hej alle

Jeg er til dagligt kørende i en F10, 523i. Siden jeg fik den har den haft periodiske udfald med motorbanken, hvor den gav ganske små ryk i motoren under kørsel og i tomgang. Jeg har altid kørt 95 blyfri.

Jeg tog til min mekaniker, som satte en tester på bilen. Den viste fejl på EGR ventilen. Jeg indkøbte alt i Bell Add til at få renset motoren igennem incl. nyt olie. Da min mekaniker ikke havde tid i næsten 14 dage, besluttede jeg mig for at prøve V power hos Shell, da der var tilbud på det og jeg havde læst om dets effekt.

Dette har så resulteret i, allerede efter første tankning, at jeg ikke siden har bemærket nogen form for motorbanken. Jeg kører nu på 3. tank og har kørt det i en måneds tid. Et eller andet har den høje oktan gjort, så fremover hælder jeg V power på trods den dyrere pris.

Re: Shell V power ændrede min motorgang

: søn 6. nov 2016 19:57
af adamzack
Har kun tanket V-power over 7 år. Ret sikker på at jeg dengang mente at den kørte lidt længere pr lit. I sommers kørte jeg fra Farum til trysil med full load. Forbruget lå på 7.2 lit pr. 100 km. De er sgu ok for en 18 årig 2.8 benziner :TU1