LØST: N43 motor i 116i lang tid om at starte  [LØST]

Alle 1'er serier frem til nu - incl. X-modellerne
Besvar
Brugeravatar
admin
Administrator
Administrator
Indlæg: 2856
Tilmeldt: tirs 19. maj 2015 10:26
Navn: Mogens Juhl
By: Viby Sjælland
Kontakt:

N43 motor i 116i lang tid om at starte  [LØST]

Indlæg af admin » søn 8. jun 2014 11:39

Hej Alle

Min 116i (motor N43B16) driller engang imellem.
Hvis bilen er varm, fx. kørt fra Roskilde til københavn og den efterfølgende står i 1½ time, så er den lang tid om at starte, dvs. starteren kører og først efter måske 5 sekunder bygynder den at starte.

Normalt starter den prompte, det gør det også når den er kold eller hvis den bare har stået i fx. 15 min....

De er skiftet knastfølere og olietrykssensor. Der der skiftet Nox sensor idet den var defekt. Der er ingen fejl på bilen overhovedet ved udlæsning. Jeg har kørt test via ista-d på railtryk og højtrykspumpe og alt er ok.

Nogen ideer til hvorfor den ter sig sådan?
Mvh

Mogens Juhl
http://5erbmw.dk/forum
BMW F45 225xe M-Sport - 2017
BMW F20 LCI 118ia M-Sport - 2018
BMW E36 Compact 316I - 1997

Brugeravatar
Franke300
Aktiv Bruger
Aktiv Bruger
Indlæg: 60
Tilmeldt: lør 18. aug 2012 14:34
Navn: Frank Nielsen
By: 6630 Rødding

Re: LØST: N43 motor i 116i lang tid om at starte

Indlæg af Franke300 » lør 10. jan 2015 00:34

Hvor mange km. har vognen kørt? Bare så man måske har en hint om hvornår det vil ske for andre, eller om det måske er et enkeltstående tilfælde?
Mvh. Frank
E60 525i LCI 2009 - N53

Brugeravatar
Franke300
Aktiv Bruger
Aktiv Bruger
Indlæg: 60
Tilmeldt: lør 18. aug 2012 14:34
Navn: Frank Nielsen
By: 6630 Rødding

Re: LØST: N43 motor i 116i lang tid om at starte

Indlæg af Franke300 » fre 23. jan 2015 19:25

halloooo!!!!!!
Mvh. Frank
E60 525i LCI 2009 - N53

Brugeravatar
Franke300
Aktiv Bruger
Aktiv Bruger
Indlæg: 60
Tilmeldt: lør 18. aug 2012 14:34
Navn: Frank Nielsen
By: 6630 Rødding

Re: LØST: N43 motor i 116i lang tid om at starte

Indlæg af Franke300 » søn 8. feb 2015 15:40

Nå! Det er måske heller ikke så vigtigt????
Mvh. Frank
E60 525i LCI 2009 - N53

Brugeravatar
janl
Super Star
Super Star
Indlæg: 1740
Tilmeldt: tirs 6. jan 2009 11:02
Navn: Jan Ladefoged
By: Brønshøj

Re: LØST: N43 motor i 116i lang tid om at starte

Indlæg af janl » man 9. feb 2015 09:03

Gnæk.....gnæk.....ja det var ikke meget feedback du fik på dine spørgsmål men er det ikke bare at skifte alle dyserne hvis man får samme symptomer som i starten af tråden?
Mvh. Jan Ladefoged
Tidl BMW'ere
E30 320/323/325 årg 1984 i 11år
E30 320/325 årg 1989 i 3år
E39 523/528 årg 1996 i 6år
E39 523iA årg 1999 i 1/2år
E61 523i årg 2006 i 4år.
F36 420d årg 2015 i 5mdr -> Solgt !
Bye bye BMW :shock:

Brugeravatar
Franke300
Aktiv Bruger
Aktiv Bruger
Indlæg: 60
Tilmeldt: lør 18. aug 2012 14:34
Navn: Frank Nielsen
By: 6630 Rødding

Re: LØST: N43 motor i 116i lang tid om at starte

Indlæg af Franke300 » lør 14. feb 2015 12:11

Gnæk gnæk
Jo det er det nok, men ville da stadig være rart at vide om det er et generelt problem på de motorer eller om han havde fået et sæt "mandags" dyser, ab werk!
Meningen med sitet er vel at blive klogere, ved at hjælpe hinanden....
Men han kan vel se når nogen kommenterer på hans indlæg?
Mvh. Frank
E60 525i LCI 2009 - N53

Besvar

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst