Side 1 af 1

bagagerums gardin

: lør 15. jun 2019 06:57
af Mårtensson
Hej

Jeg har fået mig en F11'er. der er elektronisk bagklap på, og det ser også ud til at gardinet kan køre aut. op og ned. men det er som om at det er låst i det nederste, så det ikke kører på når jeg åbner. er der noget jeg har overset eller er det et problem at det går i stykker? :?: :?:

Re: bagagerums gardin

: tirs 18. jun 2019 12:46
af Buick430
Hej,

gardinet/dækken burde ganske rigtigt køre op når du åbner bagklappen eller selve bagruden. I øvrigt en meget praktisk funktion :)

Som jeg forstår det, så kører den op ved at elmotoren bare slækker kablet, og fjederen i gardinet dermed trækker det op. Når du lukker, trækker elmotoren så i kablet - og dermed gardinet med ned.

Virker fjederen i dit gardin? Måske trækker den ikke hårdt nok?
Har du udlæst fejlkoder på bilen, måske gemmer svaret sig her?
Ellers er det måske noget elektrisk/ mekanisk slid, eller måske bare en sikring??

Du kan læse (meget) mere om funktionen her:

https://www.newtis.info/tisv2/a/en/f11- ... t/EOLHGJAH

Re: bagagerums gardin

: tirs 18. jun 2019 15:29
af admin
Måske er det lille hjul, som sidder i enden af selve dækkenet røget af, det er magnetisk og skal bruges til at registrere at gardinet er i TOP

Re: bagagerums gardin

: ons 19. jun 2019 01:45
af Mårtensson
hej tak for svar. det er lige som om, den ikke registrerer at bagklappen åbner. syntes ikke den meldte fejl med carly. men må lige prøve at kigge på det i weekenden, og evt tjekke sikringer eller se om det kan skilles ad, så man kan komme til at se det.

ikke fordi det gør noget, men syntes det er en smart funktion :) når den nu alligevel er der :)

Re: bagagerums gardin

: tors 20. jun 2019 13:34
af Buick430
Check også lige om den virker når du åbner selve bagruden - bare for at udelukke kontakten som registrerer når der åbnes for bagklappen....

Re: bagagerums gardin

: fre 21. jun 2019 00:38
af Mårtensson
Fandt ud af at der sidder en magnet i enden af den pind som sidder i gardinet, og den var røget ud. så har bestilt en løs pind til gardinet, så kan den forhåbentlig igen. hvis jeg tog en magnet og holdte ind i bunden af skinnen i venstre side, så begyndte det at køre :)

Tak for alle svarene :)