Side 1 af 1

Fjernbetjening virker ikke (E87)

: tors 31. mar 2016 14:37
af Triton
Hej alle

Håber i kan hjælpe mig!

Min kæreste har en BMW 116i E87 fra 2005. Problemet er at begge fjernbetjeninger ikke virker. Det startede med at motorlampen begyndte at lyse og derefter virkede fjernbetjeningerne ikke længere (bilen kører dog normalt). Der var ca. 35 fejl i alt. Alle fejl blev slettet. Derefter virkede fjernbetjeningerne igen som de skulle. Så begyndte fjernebetjeningerne stille og rolig ikke at virke mere. Man skulle tættere og tættere på bilen før de ville virke. Til sidst virkede de overhovedet ikke. Der bliver sat computer på bilen og den viste 0 fejl. Sjovt nok virkede fjernbetjeningerne perfekt igen efter at computere havde været på, men så sker der det samme igen. Fjernebetjeningerne begyndte stille og roligt ikke at virke og nu virker de overhovedet ikke mere igen.

Jeg ved godt at det kan være svært at svare på uden at have bilen i hænderne, men hvad tror i at fejlen kan være? Kan det være modulet i bilen som styrer fjernbetjeningerne eller hvordan?

På forhånd tusind tak for jeres input!

Hilsen Bo

Re: Fjernbetjening virker ikke (E87)

: tors 31. mar 2016 15:31
af admin
Enig - det er svært at sige når man ikke har bilen, men i en E87 er selve modtageren til fjernebetjeningen i bakspejlet. Måske der er noget galt med det eller med selve loftmodulet.

Re: Fjernbetjening virker ikke (E87)

: tors 31. mar 2016 19:42
af Triton
Tak Mogens! Vil det sige at hele bakspejlet skal skiftes eller hvordan? Har du et reservedelsnummer på bagspejlet samt loftmodulet?

Re: Fjernbetjening virker ikke (E87)

: tors 31. mar 2016 20:26
af admin
Nu er jeg jo modstander af at skifte moduler, før man er sikker på hvad der er galt.

Der skal fejlfindes noget mere før du skal skifte moduler... Efter min mening.

Re: Fjernbetjening virker ikke (E87)

: tors 31. mar 2016 21:48
af Triton
Jeg er meget enig!

Jeg må Nica Auto til at kigge på den igen - ellers må jeg have fat i troldmanden Per fra Randers :)

Tusind tak for dine input! :V