BMW M20B25 "885" portet topstykke med flowtest

Kun bmw relaterede emner
Besvar
Brugeravatar
Jens Petersen
Ny bruger
Ny bruger
Indlæg: 1
Tilmeldt: man 23. nov 2015 09:51
Navn: Jens Petersen
By: Esbjerg
Kontakt:

BMW M20B25 "885" portet topstykke med flowtest

Indlæg af Jens Petersen »

Hej, jeg har dette topstykke til salg.
Topstykket er portet og udviklet på flowbænken, og er med nye styr, sæderinge med motorsports vinkler, og +1mm rustfri ventiler på indsugnings siden, og renoverede std udstødnings ventiler der er backcuttede.
Topstykket sælges sammen med en tilpasset indsugnings manifold, der er fikseret med stifter så manifolden altid kommer til at side rigtigt i forhold til kanalerne i topstykket.
Angående motorsports vinklerne på sæderingene, så er de fræst med skær der runder ned i kanalerne for optimalt flow, 1mm ind og 1,5mm ud.
Der er som vist i graferne nedenunder hentet 60% flow på indsugnings siden i forhold til et AMC topstykke.










Her er en før og efter flow måling på indsugnings siden. Topstykket der sammenlignes med er en ny støbning fra AMC, og som det kan ses er der hentet +12% ved lave løft, og +60% ved høje løft. Løft er i tommer og flow er i cfm


Her er der en kurve over udstødningssiden.

Topstykket er lavet ved FlowTech Auto i Esbjerg www.flowtechauto.dk
Det er muligt og købe Dbilas eller Schrick knastaksler og ventil fjedre til en fornuftig pris, hvis det købes sammen med toppen, samt en samling af toppen med delene.
Det skal koste 16800kr for det rå topstykke og ventilerne, uplanet. Hvis det ønskes kan topstykket leveres med std ventilfjedre.
Der kan sendes flere data hvis dette ønskes.
Besvar